Tükendi
Gelince Haber Ver12 ay kullanıma uygun nemlendirici özelliği olan güçlü bir UVA-UVB SPF 50 koruyucusudur. Geniş spektrumlu kimyasal ve fiziksel filtreler içerir. Su bazlı mineral filtresi sayesinde ciltte beyaz kalıntı ve yağlı bir his bırakmaz. Gözenekleri kapatmaz, ciltte yağlandırma yapmaz. Ürün hızla emilir, hafif ve transparan yapısıyla cildinize ipeksi bir his verir. Suya dayanıklıdır. Ayrıca kimyasal peeling, lazer sonrası güneş koruyucu ve nemlendirici olarak kullanıma uygundur.
Tüm cilt tiplerine uygun olarak formüle edilmiştir. Şeffaf görüntüsü ve su bazlı filtrelerin çoğunlukta olması nedeniyle yağlı ve düzensiz ciltlerin kullanımına da uygundur.
Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce, cilde eşit dağılacak biçimde güneş kremini sürünüz. Terleme, yüzme, havluyla silinme sırasında ürün kaybı olacağından Dermoskin Güneş Koruyucu Kremi yeniden uygulayınız. Uzun süre güneşte kalındığında sıkça tekrarlayınız.