Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml

4.4
4.4 Ortalama Puan
  • 5
    7
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorumlar (9)
Ürün Barkodu : 8681877436011
Ürün Kodu : 46567
Öne Çıkan Bilgiler
Yağlı ciltler için güneş koruycu krem.
%50 İndirim
599,90 TL
299,95 TL
Havale ile 6,00 TL daha az ödeyin.
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı
Ürüne Özel Kampanyalar
Güneş ürünü siparişinizde Naturalnest Suntab Takviye Edici Gıda 30 Tablet 494.50 TL yerine 249.90 TL!
Güneş ürünü siparişinizde Gvyna Fresh Ferahlatıcı İntim Yıkama Jeli 200 ml 319.90 TL yerine 69.90 TL!
%100 Orijinal Ürün
%100 Müşteri Memnuniyeti
Kapıda Ödeme İmkanı
Güvenli Alışveriş
Sağlık Beyanı

Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml


Ürün Adı:
Radix Spf50 Dry Touch Sun Cream 40ml


Ürün Markası:
Radix


Ürün Boyutu:
40ml


Özet Bilgi:
Yağlı ciltler için güneş koruycu krem.


Ürün Faydaları:
Formülasyonunda bulunan aktif içerikleri ile yüksek güneş koruması sağlar. Uva ve Uvb koruması sağlar. Hafif kıvamı konforlu uygulama avantajı sağlamaya yardımcı olur.


Kullanım Şekli:
Güneşe çıkmadan 20 dakika önce yüz bölgesine eşit miktarda dağıtarak uygulayınız. Her iki saatte bir tekrar uygulanması önerilir. Ayrıca güneşten korunmanın devamlılığını sağlamak için terleme, yüzme sonrası veya havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız.


Ürün Bileşimi:
Aqua, octocrylene, methylene bis-benzotriazolyl, tetramethylbutyphenol, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, glyceryl stearate, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol, methoxyphenyl triazine, cetearyl alcohol, glycerin, hydrogenated dimer, dilinoleyl/dimethylcarbonate, copolymer, titanium dioxide, dibutyl adipate, hydrogenated polydecene, undecane, tridcane, dimethicone, 1,2-hexanediol caprylyl glycol, aloe barbadansis extract, chamomilla recutita flower, extract, sodium polyacrylate, hydrogenated microcrystalline, wax, bisabolol, tocopherol, diosidum edta, allantoin.
Ürün Etiketleri
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.